Romsillen är ett stående inslag på familjens julbord, men passar lika bra året om. Med lite extra dill och citron får den en härlig sommarsmak.
Ingredienser
1 burk inläggningssill (420 gr)
1 burk röd rom
1½ dl creme fraiche
½ dl majonnäs (kan bytas ut mot creme fraiche)
1 liten röd lök
Lite dill
1. Skär sillen i centimeterstora bitar, hacka löken tunt.
2. Blanda alla ingredienser i en bunke och rör runt. Spara dock gärna lite rom till garnering. Häll över i en burk med lock.
3. Låt stå minst en dag innan servering.
Ingredienser
1 burk inläggningssill (420 gr)
1 burk röd rom
1½ dl creme fraiche
½ dl majonnäs (kan bytas ut mot creme fraiche)
1 liten röd lök
Lite dill
1. Skär sillen i centimeterstora bitar, hacka löken tunt.
2. Blanda alla ingredienser i en bunke och rör runt. Spara dock gärna lite rom till garnering. Häll över i en burk med lock.
3. Låt stå minst en dag innan servering.
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
SvaraRaderaLjuvligt God!
SvaraRaderaRekommenderas året runt.