Blåbärssill

Blåbärssill, enkelt och gott!



Lag

3 dl vatten
2 dl socker
1 dl ättiksprit

Inläggning
1 burk inläggningssill (420 gram)
2 dl blåbär, frusna går alldeles utmärkt
2 kanelstänger

1. Koka upp ingredienserna till lagen. Låt svalna.
2. Skär sillen i bitar.
3. Varva sill, blåbär och kanelstänger i en burk. Häll över den kalla lagen och sätt på lock.
4. Låt stå minst 1 dygn innan servering.

Kommentarer

  1. Tack för receptet, ska testa det ikväll!

    SvaraRadera
  2. Varsågod. Rapportera gärna ditt resultat.

    SvaraRadera
  3. Kanongott. Färgen som sillen får är också väldigt vacker.

    SvaraRadera
  4. Så himla gott!
    Och så enkelt. Ska bjuda mina arbetskamrater när vi ska ha julfrukost på jobbet.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar