Blåbärssill, enkelt och gott!
Lag
3 dl vatten
2 dl socker
1 dl ättiksprit
Inläggning
1 burk inläggningssill (420 gram)
2 dl blåbär, frusna går alldeles utmärkt
2 kanelstänger
1. Koka upp ingredienserna till lagen. Låt svalna.
2. Skär sillen i bitar.
3. Varva sill, blåbär och kanelstänger i en burk. Häll över den kalla lagen och sätt på lock.
4. Låt stå minst 1 dygn innan servering.
Lag
3 dl vatten
2 dl socker
1 dl ättiksprit
Inläggning
1 burk inläggningssill (420 gram)
2 dl blåbär, frusna går alldeles utmärkt
2 kanelstänger
1. Koka upp ingredienserna till lagen. Låt svalna.
2. Skär sillen i bitar.
3. Varva sill, blåbär och kanelstänger i en burk. Häll över den kalla lagen och sätt på lock.
4. Låt stå minst 1 dygn innan servering.
Tack för receptet, ska testa det ikväll!
SvaraRaderaVarsågod. Rapportera gärna ditt resultat.
SvaraRaderaKanongott. Färgen som sillen får är också väldigt vacker.
SvaraRaderaSå himla gott!
SvaraRaderaOch så enkelt. Ska bjuda mina arbetskamrater när vi ska ha julfrukost på jobbet.