En egen kreation. Kryddningen kan med fördel doseras efter eget tycke och smak. Själv gillar jag den hyfsat stark och slänger gärna in några extra pepparkorn.

Ingredienser
1 burk inläggningssill (420 gr)
1½ dl creme fraiche
½ dl majonnäs (kan bytas ut mot creme fraiche)
2 msk rosépeppar
1 msk grönpeppar
1 msk svartpeppar
lite dill, finhackad
1. Skär sillen i centimeterstora bitar. Krossa grön- och svartpeppar i en mortel (dock inte rosépepparn).
2. Blanda alla ingredienser i en skål och rör runt. Häll över i en burk med lock.
3. Låt stå minst ett dygn innan servering. Garnera gärna med extra rosépeppar och lite dill.

Ingredienser
1 burk inläggningssill (420 gr)
1½ dl creme fraiche
½ dl majonnäs (kan bytas ut mot creme fraiche)
2 msk rosépeppar
1 msk grönpeppar
1 msk svartpeppar
lite dill, finhackad
1. Skär sillen i centimeterstora bitar. Krossa grön- och svartpeppar i en mortel (dock inte rosépepparn).
2. Blanda alla ingredienser i en skål och rör runt. Häll över i en burk med lock.
3. Låt stå minst ett dygn innan servering. Garnera gärna med extra rosépeppar och lite dill.
Ska man äta rosepepparn hel??
SvaraRaderaJavisst!
SvaraRaderaTack! Den blev en succe på julbordet, mycket omtyckt!
SvaraRadera