Långt sommaruppehåll men nu är Sköna Sillar tillbaka igen. Nu med en krämig vitlökssill. Gillar du vitlök så släng gärna i en klyfta eller två till för lite mer sting.

Ingredienser
1 burk inlagd sill
2 dl creme fraiche
2 msk majonnäs
2 tsk senap
1-2 vitlöksklyftor
2-3 msk gräslök
2 msk röd stenbitsrom
1. Häll av spadet och skär sillen i centimeterbreda skivor. Skala och pressa vitlöken. Hacka gräslöken.
2. Blanda alla ingredienser i en skål.
3. Häll över blandningen i en förslutningsbar burk. Låt stå minst en dag innan servering.

Ingredienser
1 burk inlagd sill
2 dl creme fraiche
2 msk majonnäs
2 tsk senap
1-2 vitlöksklyftor
2-3 msk gräslök
2 msk röd stenbitsrom
1. Häll av spadet och skär sillen i centimeterbreda skivor. Skala och pressa vitlöken. Hacka gräslöken.
2. Blanda alla ingredienser i en skål.
3. Häll över blandningen i en förslutningsbar burk. Låt stå minst en dag innan servering.
Kommentarer
Skicka en kommentar