Pepparrotssill

Här kommer en sill som det är rejält med sting i. I alla fall om man inte håller tillbaka på pepparroten.



Ingredienser
1 burk inläggningssill (420gr)
1 dl majonnäs
1 dl créme fraiche
2 msk skånsk senap
2 msk dijonsenap
1 msk råsocker
0.5 msk vinäger
4 msk riven pepparrot
1 dl gräslök
vitpeppar

1. Skär sillen i centimeterbreda bitar och hacka gräslöken.
2. Blanda alla ingredienser i en burk. Krydda med lite vitpeppar.
3. Låt stå minst en dag innan servering.

Kommentarer

  1. Vilken härlig blogg och vilka fantastiska bilder! Jag hamnade här när jag googlade på rabarbersill.
    Alla dina fina sillar låter så fantastiskt gott! Jag brukar göra en björnbärssill som är en riktig favorit hos mig!

    Tack för inspirationen!
    husprojektet.bloggplatsen.se

    SvaraRadera
  2. Nu ska länken fungera! Hoppas du gillar björnbärsillen om du bestämmer dig för att testa den!

    SvaraRadera
  3. Hej!

    Jag är inte så förtjust i majonnäs så jag undrar om den går att byta ut mot crème fraiche i de flesta fall...

    Tack för en inspirerande blogg!

    /Carine

    SvaraRadera

Skicka en kommentar