Krämig mojitosill

Bara en dag kvar till midsommar, då måste man ju testa lite nytt, och snabblagat! Jag har tidigare gjort en Mojitosill på klar lag så steget att försöka göra en krämig mojitosill var ju inte särskilt långt. Ett rätt säkert kort måste man säga.
Jag har några skvättar rom i, men om man vill så går det definitivt att utesluta!
Håll till godo!


Ingredienser:
1 burk femminuterssill (420 gr)
2 dl creme fraiche
2 lime (främst skalen, men också lite av saften. Ta inte för mycket om den ska ligga någon dag, det påverkar konsistensen på sillen).
½ kruka mynta
Några skvättar rom


1. Skär sillen i bitar.
2. Blanda alla ingredienser i en burk och rör om.
3. Njut!

Kommentarer

  1. Använder du créme fraiche, gräddfil eller något annat till sillen?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ja. Konstigt att det hade fallit bort. Jag använder creme fraiche och har uppdaterat receptet nu!

      Radera

Skicka en kommentar