Rabarbersill med dill

Med inspiration från Landleys kök kommer här en lite udda, men väldigt god, variant! Rabarbern ger både god smak och en intressant textur som kontrasterar trevligt mot sillens mjukhet.


Ingredienser
1 burk matjessill
1 stjälk rabarber
2 dl creme fraiche
Lite hackad dill
½ gul lök

1. Skär sillen i centimetertjocka skivor och finhacka rabarbern och löken.
2. Blanda alla ingredienser i en burk.
3. Njut!

Kommentarer

  1. Wow låter så gott! Skulle du vara intresserad av att dela med dig kring din kunskap om sill? Jag och två kurskamrater i Co-design på Malmö Universitet arbetar med Simrishamn Marin Center i hur vi kan höja värdet på sill. Skulle du vara intresserad av att veta mer vill vi jättegärna höra av dig :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vet inte hur mycket hjälp jag är, men skicka ett mejl på erik.i.hultgren at gmail.com så kan vi se vad vi kan göra!

      Radera

Skicka en kommentar